Автосервиз Мончев-90

 
ВИЖ КОИ СА
НАЙ-БЛИЗО?
НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Автосервиз Мончев-90

Нашата фирма
Мончев-90 ООД е регистрирана на 17.04.1990г. като събирателното дружество и през 2000г. беше преобразувано в дружество с ограничена отговорност
От 1993 “Мончев-90” ООД е официален дистрибутор на един от най-големите търговци на масла на едро в страната - Шел България ЕАД.
През 1999 година построихме двуетажна административна сграда със застроена площ от 480 кв.м. - Център за обслужване на МПС с диагностичен пункт и офиси, автосалон за нови автомобили , магазин и автомивка.
На 16.03.2001г. получихме разрешение за извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътните превозни средства - III категория, от 25.09.2007, имаме официално разрешение от Министерството на транспорта ИА АА за попълване и заверяване сертификати, съгласно Резолюция СЕМТ/СМ(2005)9/FINA, приложение No 16 на Наредба No32.
От 26 Септември 2007 притежаваме и потдържаме сертификат за качество по
ISO 9001
От средата на 2008г. фирмата ни е официален дилър на „КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ” АД. На 20.05.2008г. открихме автосалона, в който се предлагат всички модели на автомобилите КИА, както и оторизиран сервиз. Автомобилите КИА са популярни с изключителното си качество, комфорт, надеждност и ниски цени.
От 2014г. сме доверен сервиз на ЗАД Булстат ВИГ.
Съчетанието на квалифицирания кадрови потенциал на “Мончев-90” ООД с модерните тенденции на пазарния мениджмънт е формулата за успешно представяне на пазара на масло, както и за утвърждаването на авторитета на фирмата като коректен и професионален партньор. Компанията предлага своите продукти на най-добрата цена и с перфектно качество и е партньор както на едрия и среден, така и на дребния бизнес.
Основно предимство на “Мончев-90” ООД е търговският подход, изцяло ориентиран към постигане на високо качество в обслужването на клиентите. Разработена е гъвкави схеми на работа – в зависимост от желанията на клиента. Фирмата предлага на своите партньори комплексна услуга – от измиване на автомобилите (леки, товарни, автобуси, ремаркета и полуремаркета) , смяна на масла, филтри ,ремъци, накладки , ремонт ходова часът до извършване на периодичен технически преглед и възможност за разсрочено плащане.
За партньорите на “Мончев-90” ООД остава само да получат своите услуги и продукти.
Нашата мисия
Мисията на “Мончев-90” ООД е да реализира динамично развитие в дългосрочен план, ангажирайки се с отговорност към своите клиенти, служители, партньори и към обществото като цяло.
Превърнала се за кратко време в една от сериозните фирми в града, за продажба на масла, филтри и др.авточасти, на едро и дребно благодарение на управленския опит на своето ръководство и професионализма на персонала си, днес “Мончев-90” ООД е еталон за стабилен и коректен партньор
Стратегическите ни цели в средносрочен план са насочени към запазване на извоюваните позиции и диверсификация на дейността чрез разширяване търговските и работни площи, и закупуване на нова техника , което от своя страна ще доведе до генериране на увеличени постъпления и ще допринесе за нарастване на пазарната ни мощ на пазара.
При осъществяването на тази амбициозни задачи, ние следваме стратегията за динамично развитие посредством стриктно съблюдаване на следните показатели:
- Максимално високо качество на предлаганите продукти, отговарящо на всички международни стандарти;
- Оптимална логистична схема при транспортирането на масла и горивата;
- Амбициозен екип от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в продажбите и с усет към потребностите на клиентите;
- Гъвкава система за разплащания с възможности за разсрочено плащане, срещу ефективни обезпечения;
- Търговски подход, изцяло ориентиран към клиента, съобразно пазарните тенденции;
- Внедряване на съвременни технологии – електронна система за интернет-базирано обслужване на клиентите.
Дейности
Продажба на нови автомобили КИА;
Гаранционно и извън гаранционно техническо обслужване на автомобили КИА;
Извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътните превозни средства - III категория - леки автомобили, микробуси, джипове, камиони и автобуси
Компютърна диагностика на всички видове автомобили
Попълване и заверяване сертификати, съгласно Резолюция СЕМТ/СМ(2005)9/FINA, приложение No 16 на Наредба No32.
Продажба на дребно и едро на моторни и индустриални масла, течности и греси
Автосервизна дейност - смяна на ремъци, накладки, ремонт ходова част на леки и лекотоварни автомобили;
Измиване на леки, лекотоварни, товарни автомобили и автобуси;
Регулиране на фарове на всички видове автомобили;
Смяна масла и филтри и гресиране на всички видове автомобили;
Продажба на авточасти и авто-козметика за леки и товарни автомобили
Сключване застраховки гражданска отговорност и доверен сервиз на Булстрад,

Нашите продукти
“Мончев-90” ООД предлага пълен спектър от масла, течности, греси и добавки SHELL, YACCO, CASTROL, MOBIL, POLYTRON, TEXACO,: както и пълна гама от наливни и пакетирани моторни и хидравлични масла на ИНСА, ПРИСТА и ЛУКОЙЛ.
В магазина на фирмата се предлагат богат асортимент от авточасти за леки и товарни автомобили , авто-аксесоари и авто-козметика, масла и филтри за всички автомобили както и за пътно строителни машини и селскостопанска техника.

Нашите хора
Първостепенна цел на ръководството на “Мончев-90” ООД е създаването на работна среда, в която отлично мотивирани хора да реализират бизнес философията на компанията с отговорност към клиентите, партньорите и към цялото общество. Така служителите реализират и своите планове и мечти в рамките на една просперираща организация, ангажирана с максимална грижа за своя екип.
В “Мончев-90” ООД работят 4 квалифицирани кадри с висше образование и 8 със средно специално образование. Съчетанието на кадровия потенциал с новите тенденции на пазарния мениджмънт е формулата за успешното ни представяне на пазара на горива, както и за утвърждаването на авторитета на фирмата ни като коректен и професионален партньор.
В фирмата ще се осъществяват квалификационни програми и дейности по обучение, чрез които ще се актуализират знанията и уменията на хората, съобразно изискванията на динамично развиващата се бизнес среда. Необходимостта от човешки ресурси се оптимизира чрез използване на гъвкави системи на управление, оценяващи количествено и качествено приноса на всеки служител.
Ръководството на “Мончев-90” ООД провежда социалната политика на компанията с максимална грижа за хората в системата на дружеството. Работните заплати, допълнителните стимули, социалното осигуряване, груповите застраховки за служителите на обекти на “Мончев-90” ООД, осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, както и дейностите по регулиране на трудовите отношения са сред приоритетните фактори, които мотивират служителите да се развиват професионално и с това да съдействат за осъществяване на бизнес-целите на компанията.

Нашите клиенти
“Мончев-90” ООД има технологичен потенциал, финансов и човешки ресурс, както и перфектно създадена организация за пълно и акуратно обслужване на своите клиенти.
Фирмата е спечелила доверието на над 6000 клиента.

рейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтинг       
  • АвтоКозметика
  • АвтоМивки
  • АвтоСтъкла
  • Двигатели
  • Диагностика
  • Масла / Течности
  • Ремъци / Ролки
  • Скоростни кутии
  • Филтри
адресът не е открит
Казанлък, бул.Александър Батенберг 223
неизвестни кординати
043163047
Пишете Ни!
Мнения, Коментари и Отзиви: